Zweefmolen

Zweefmolen Huren

Deze nostalgische zweefmolen mag niet op uw feest ontbreken. Door de snelle op en afbouw van de molen is deze bijna overal te plaatsen.  De kinderzweefmolen word altijd begeleid door één of twee begeleiders. Per rit is er plek voor 8 kinderen van 2 tot 12 jaar. De zweefmolen heeft een doorsnee van 5 meter en een hoogte van 3,8 meter. Voor optimaal plezier hebben we een ruimte nodig met een minimale doorsnede van 7 meter.

Huurprijs Nostalgische zweefmolen:

  • Halve dag incl. begeleiding € 400,00;
  • elke uur extra komt er € 75; bij

Zweefmolen

Deze zweefmolen is een echte kermisattractie met mooie zweef draaien de kinderen hun rondjes in de kinderzweefmolen. Met een doorsnede van 5,0 meter en een hoogte van 3,9 meter is deze zweef een aanrader op u evenement. Er is per rit plek voor maar liefst 8 kinderen tussen de 2 en 11 jaar. Bij deze attractie wordt altijd een oogje in het zeil gehouden door één of twee representatieve en professionele begeleiding.

Huurprijs  Mini Zweefmolen:

  • Halve dag incl. begeleiding € 400,00;
  • elke uur extra komt er € 75; bij

Alle kinderzweefmolens zijn voorzien van alle veiligheidsmaatregelen en wettelijke keuringen. En aangesloten op 1 vrije groep van 230 volt.

Heeft u interesse en wilt u een kinderzweefmolen huren neem vandaag nog contact met ons op.  Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.


Interesse? neem contact op