Springkussen

Springkussen huren

Wij hebben verschillende springkussens in de verhuur u kunt kiezen van klein tot super groot en erg hoog. Onze standaard luchtkussen is 4 bij 5 meter er kunnen ongeveer 10 kinderen tegelijk op spelen en springen. Onze springkussens staan op heel veel feesten in Friesland.

Wilt u extra opvallen dan is deze springkussen wat voor u springkussen klimtoren doorsnee van maar liefst 7 meter en 5 meter hoog er kunnen 20 kinderen op deze luchtkussen

Huurprijs Springkussen Klimtoren:

  • Halve dag € 150,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 250,00;

Multi Play springkussen

deze springkussen is een van de mooiste luchtkussens in ons assortiment  met de vele obstakels en super glijbaan is deze springkussen super geschikt voor de wat kleine  kinderen maar de grote kinderen vinden deze ook super mooi.

Huurprijs Multi Play springkussen Boerderij:

  • Halve dag € 100,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 175,00;

Springkussen overdekt

deze springkussen met dak  met super glijbaan de kinderen kunnen hier niet uitvallen dat deze luchtkussen helemaal dicht is van binnen. Met de thema clown is dit ook hele mooie luchtkussen 4 bij 5 meter

Huurprijs Overdekt springkussen Clown:

  • Halve dag € 75,00;
  • Halve dag incl. begeleiding € 150,00;

 

Heeft u interesse en wilt u een springkussen huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.


Interesse? neem contact op