Bij snackwagen Friesland staat kwaliteit voorop, de keuze van de snack is dat alle friet en snacks van A-merken zijn. Mede dankzij het deskundige personeel zijn de friet en snacks van topkwaliteit. Bij ons wordt verantwoordelijk gefrituurd. Dit wordt waar gemaakt door het frituren in vloeibare frituurolie, dit bevat weinig verzadigde vetten en is daarom gezonder dan vast vet. Er wordt gefrituurd op de juiste temperaturen tussen de 150 en 180°C. Dit is het beste wat u kunt wensen!

 

Hygiëne

De hygiëne bij onze mobiele snackwagens hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij hebben een speciale vloer in onze snackwagens aan laten brengen zodat deze optimaal hygiënisch zijn. Na iedere inzet wordt deze grondig schoon gemaakt van zowel binnen als buiten. De frituurolie wordt zeer regelmatig vernieuwd zodat wij altijd met verse en schone frituurolie werken. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de door de overheid gestelde eisen voor hygiëne. Wij werken uitsluitend met de beste verse friet en de lekkerste snacks!

In onze snackwagen  wordt er zeer zorgvuldig omgegaan met hygiëne. Er wordt volgens de normen van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) schoongemaakt om u op een goede en verantwoordelijke manier service te bieden.